Aktivnosti

EKO vijesti

06.04.2020.

Sa njega više ne možeš poslati SMS svojoj najdražoj osobi, ali mu ZEOS-ov ulični kontejner može dati novu svrhu.

Odloži elektronski otpad pravilno i prati koliko je sakupljeno na www.zeos.ba.

#share #NeGomilajRecikliraj


Povezane vijesti

Ulični kontejner za e-otpad MERCATOR BH Ložionička
Sa ciljem sprječavanja zagađenja i gomilanja starih aparata postavili smo ulične kontejnere i obezbijedili smo sredstva da se električni otpad iz njih adekvatno zbrine! Pored kontejnera koji su za male aparate, građani mogu svoje velike aparate dovući i reciklirati na bilo kojem našem reciklažnom dvorištu potpuno besplatno. Sve lokacije pogledajte ovdje: https://bit.ly/zeos-lokacije


Ulični kontejner za električni otpad - Importanne Shopping Centar
Na više načina možete doći do našeg kontejnera za električni otpad (stare aparate) i baterije u Importanne Centar Sarajevo, na videu pogledajte najbrži. Lokacija: Zmaja od Bosne 7, Sarajevo P.S. nalazi se sa stražnje strane zgrade.


Bravo građani Sarajeva!
Danas su ispražnjeni kontejneri u Mercator BH Ložionička i Importanne Centar. Imate li stari aparat ili baterije u svojoj kući? Pronađi najbliži kontejner na www.zeos.ba i recikliraj svoj elektro otpad!


Znate li gdje sa svojim električnim otpadom?
Jeste li znali da se ulični kontejneri za električni otpad redovno prazne i održavaju? Sa obzirom da ova vrsta otpada izaziva vrlo teška oboljenja pozivamo građane da svoj električni otpad pravilno odlažu.


Kontejner za e-otpad u BBI Centru
Od danas svoj e-otpad možete odložiti u naš kontejner i u garaži BBI Centra na etaži -1! “BBI REAL ESTATE” d.o.o. je u službi društveno odgovorne kompanije koja brine o okolišu postao član naše EKO porodice! Bravo BBI Centar i BBI Real Estate doo Sarajevo!


Pogledaj sve novosti

Podijeli sadržaj