Aktivnosti

Ne gomilaj - recikliraj!

24.08.2020.

Kome i kako ćeš predati svoj električni otpad ostaje na tebi. Za dobrobit svih nas, neka bude zbrinut u skladu sa zakonom.

Za sve firme usluga zbrinjavanja je besplatna.

Kontaktirajte nas:

📌 https://bit.ly/zeos-lokacije
☎️ +387 33 628 606
📧 info[at]zeos.ba
🌐 www.zeos.ba

#ProširiInformaciju #NeGomilajRecikliraj


Povezane vijesti

Budi odgovoran/na
FK Željezničar i ZEOS eko-sistem vas pozivaju na reciklažu! Pronađite najbliži kontejner u Kantonu Sarajevo i tu reciklirajte svoj električni otpad (45x45 cm).


U sklopu programa Eko-škole održano takmičenje „Eko Reporteri 2020“
U sklopu najvećeg globalnog programa za obrazovanje o zaštiti životne sredine Eko-škole održano je i posebno takmičenje Mladi Eko Reporteri. Ovo takmičenje se provodi u blizu 30 zemalja s ciljem da angažira mlade od 11-18 godina da istražuju pitanja i probleme zaštite okoliša i izvještavaju o njima kroz pisani, fotografski ili video zapis, a kad god je moguće, da predlože i rješenja.


Zamijeni stari veliki kućanski aparat novim i ostvari do 30% popusta
Potreban vam je veliki kućanski aparat? U sklopu naše eko akcije "𝐒𝐭𝐚𝐫𝐨 𝐳𝐚 𝐧𝐨𝐯𝐨", koju provodimo sa Gorenje Commerce za mjesec august u njihovim trgovinama možete ostvariti popuste od 20% do 30%, kombinacijom trenutnih akcija!! Super pogodnost zar ne? Postaje još bolje!


Gdje i kako reciklirati električni i elektronski otpad u FBiH?
Vrlo ti je važan okoliš bez otpada? Interesuje te kako možeš reciklirati električni otpad u FBiH? Pogledaj video, a sve dodatne informacije pronađi na www.zeos.ba.


Pogledaj sve novosti

Podijeli sadržaj