Activities

Odabir pobjednika za Septembarsku eko akciju

10.09.2024.

U skladu sa našim javnim konkursom objavljenim na stranici www.zeos.ba, a koji se odnosi na Septembarsku eko akciju za školarce odlučili smo izabrati tri odlična videa!

Sa obzirom da smo se morali odlučiti ko će osvojiti prvu nagradu naš ekspertni tim je odabrao, za najbolji, video od učenika Adi Kukavica, razred IV-1, iz osnovne škole Mehmedalija Mak Dizdar Sarajevo.

Također, naš tim je odlučio da ZEOS eko-sistem d.o.o. nagradi sa ruksakom i školskim materijalom dodatna dva video materijala naših dragih učenika:

  • Adin Mekić, 14. god, Osnovna škola „6. mart“ Hadžići
  • Asja Mališević, 9 razred, Osnovna škola Srednje Ilijaš,           

Video 1: Adi Kukavica: https://www.youtube.com/shorts/xpzQ-qDFRks
Video 2: Adin Mekić: https://www.youtube.com/watch?v=jusivLTlzuk
Video 3: Asja Mališević: https://www.youtube.com/shorts/ZXAu-yqYg1c

Do našeg novog projekta šaljemo vam veliki eko pozdrav! Pratite i dalje naše aktivnosti i učestvujte, jer zajedno možemo da sačuvamo našu prirodu.

ZEOS eko-sistem d.o.o. će nastaviti biti najveći pokretač promjena u oblasti upravljanja električnim i elektronskim otpadom u Federaciji Bosne i Hercegovine, te pozivamo sve firme i građane da se pridruže našoj ekološkoj zajednici i zbrinjavaju svoj elektro otpad kroz ZEOS-ov održivi, legalni i ovlašteni sistem zbrinjavanja. Narudžbu možete popuniti preko naše stranice www.zeos.ba u sekciji za elektro otpad.

*Lični podaci su objavljeni u skladu sa dozvolom svih učesnika.


Related news

Incijativa koja pomaže djeci da vode brigu o planeti Zemlji.
Dragi naši, pravimo septembarsku eko kampanju sa ciljem podizanja svijesti stanovništva o reciklaži elektro otpada. Kampanja traje od 30.08.2024. do 09.09.2024. godine. Svi školarci se trebaju pridružiti ako želimo da sačuvamo resurse i postignemo cirkularnu ekonomiju.


More news

Share content