Projekti

Kontejneri za elektronički otpad Općina Vogošća

30.06.2020.

Gdje odložiti električni otpad (dimenzija 45x45 cm) u Općini Vogošća?
- Ulica 24. juna, naselje Rosulje
- Igmanska, okretaljka, kod pekare Aspek

Kartu sa svim lokacijama kontejnera pronađi na www.zeos.ba
#NeGomilajRecikliraj Općina Vogošća


Povezane vijesti:

Kontejneri za električni i elektronski otpad u Općini Stari Grad Sarajevo
Svi građani imaju mogućnost da svoj elektro otpad (elektronički otpad) besplatno odlože u ZEOS-ove ulične kontejnere. Dimenzije otpada koji može stati u kontejner su 45x45 cm.  


Gdje se nalaze kontejneri za elektronski otpad u Općini Centar Sarajevo?
Ukoliko imate male kućanske aparate, IT opremu, alate ili električne igračke spremne (dimenzija 45x45 cm) za reciklažu, na karti ovdje pronađite najbliže mjesto za odlaganje električnog i elektronskog otpada (elektro otpada, elektroničkog otpada). Lokacije za odlaganje postoje širom FBiH, a adrese kontejnera u Općini Centar pogledajte ispod:


Gdje reciklirati električni otpad u Sarajevu
Da li ćeš odložiti svoj aparat na deponiju ili u kontejner za reciklažu, izbor je na tebi. U nastavku pogledajte gdje se nalaze kontejneri za električni otpad (dimenzija 45x45 cm) u Općini Novo Sarajevo: - Paromlinska, Dolac Malta, kod Gorenje Commerce d.o.o. - Džemala Bijedića 73, Čengić Vila, zeleni otok - Ložionička 16, Garaža TC Mercator - Topal Osman-paše 14, u blizini slastičarne Palma - Hamdije Čemerlića 45, u blizini restorana Paper Moon - Zmaja od Bosne 7, smetljarnik Importanne centra


Kontejner za električni i elektronski otpad: BBI Centar (etaža -1)
Novi kontejner za električni otpad je postavljen u garaži BBI Centra (etaža -1), u njega može da se odloži 300 kg malih aparata, IT opreme i baterija, a super je što mu možete prići i automobilom. Sve lokacije kontejnera pogledajte ovdje.  


Pogledaj sve novosti

Podijeli sadržaj