Projekti

Koristite li besplatnu uslugu reciklaže električnog otpada u svojoj kompaniji?

23.11.2020.

Besplatna reciklaža električnog otpada uz dokumentaciju i rješenje bez stresa. Zvuči odlično?

ZEOS eko-sistem je takvu vrstu usluge obezbijedio za Vašu kompaniju ili instituciju, kroz ovlašteni sistem u našoj državi.

Popunite nalog ovdje: https://bit.ly/zeos-lokacije

Imate pitanja? Kontaktirajte nas:
☎️ +387 33 628 606
📧 info@zeos.ba
🌐 www.zeos.ba

Ukoliko ovo smatrate korisnim, podijelite sa prijateljima.


Povezane vijesti:

Uključite se u ZEOS eko-sistem
Uvozite, distribuirate ili prodajete električne i elektronske uređaje, a ne izvršavate obaveze u skladu sa Pravilnikom o upravljanju otpadom od električnih i elektronskih proizvoda?


Uskoro postavljanje 32 ulična kontejnera za e-otpad u općine FBiH
Novi kontejneri za e-otpad su spremni za općine FBiH koje pokažu interes, a vas pitamo gdje da ih postavimo. Napišite nam svoje mišljenje ovdje:


Poziv svim distributerima, uvoznicima i proizvođačima električne i elektronske opreme da se uključe u ZEOS eko-sistem
Nadzor nad primjenom Pravilnika, da li se na električne i elektronske proizvode trgovaca i distributera plaća propisana naknada, provode inspektori zaštite okoliša i tržišni inspektori, na federalnom nivou - federalni inspektor i na kantonalnom nivou - kantonalni inspektor.


Znaš li gdje idu tvoji električni uređaji?
Nakon što se odlože u ZEOS-ov kontejner za električni i elektronski otpad ili reciklažno dvorište, svi aparati se rastavljaju na dijelove, a pritom se vodi računa da opasne komponente iz e-otpada dobiju adekvatan tretman obrade u državi ili inozemstvu, kako bi se spriječilo bilo kakvo zagađenje.


Jeste li koristili reciklažno dvorište za električni otpad na Otoci?
Obratite pažnju prilikom čišćenja doma, jer sve što je radilo na struju ili baterije (male i VELIKE aparate) možete odložiti besplatno. Video gdje se nalazi reciklažno dvorište pogledajte ovdje:


Pogledaj sve novosti

Podijeli sadržaj