Projekti

Posjedujete e-otpad - mi smo prava adresa za vas!

10.01.2017.

 Ponosni smo da smo unatoč pravnom vakumu od 247 dana u 2016. godini uspjeli kontinuirano nastaviti sa preuzimanjem e-otpada, akcijama . . .

 

 Ponosni smo da smo unatoč pravnom vakumu od 247 dana u 2016. godini uspjeli kontinuirano nastaviti sa preuzimanjem e-otpada, akcijama podizanja svijesti, izvozom opasnom otpada na reciklažu u inozemstvo i sl.

U 2017. godini krećemo sa još aktivnijim sakupljanjem, edukacijom i akcijama podizanja svijesti šire javnosti, organizovanjem radionica, a o čemu ćemo vas redovno obavještavati putem naše web stranice i društvenih medija.

Pozivamo vas da i dalje predajete e-otpad putem ZEOS eko-sistema i to na vrlo jednostavan način:

a)     pravna lica sa popunjavanjem naloga za preuzimanje i dostavljanjem istog na info@zeos.ba. Preuzimanje će biti organizovano od strane ovlaštenih podizvođača u roku od 7 dana, a uz dobijanje validnih potvrda o preuzimanju i zbrinjavanju e-otpada.

b)     građani mogu dobiti informacije o besplatnoj predaji e-otpada, kod njima najbliže tačke sakupljanja, na telefon 033 628 606.

 

Ukoliko imate interes da sarađujete sa nama na području upravljanja e-otpadom, bilo da ste uvoznik/distributer e-opreme ili sakupljač sa valjanom dozvolom za upravljanje otpadom, općina, komunalno preduzeće, NVO, škola, vrtič i sl., budite slobodni kontaktirati nas, mi smo spremni na saradnju.  

 

Posjedujete e-otpad - mi smo prava adresa za vas!

 

Prvi ovlašteni operater za električni i elektronski otpad.

ZEOS eko-sistem d.o.o. Sarajevo 

Pogledaj sve novosti

Podijeli sadržaj