Projekti

Budi odgovoran/na

21.08.2020.

FK Željezničar i ZEOS eko-sistem vas pozivaju na reciklažu! Pronađite najbliži kontejner u Kantonu Sarajevo i tu reciklirajte svoj električni otpad (45x45 cm).

Uskoro objavljujemo i više slika na našoj Facebook stranici  sa druženja sa najboljom ekipom na Grbavici! Zapratite nas i zajedno podignimo svijest naših građana o očuvanju okoliša. 

ZEOS eko-sistem je prava adresa za reciklažu električnog i elektronskog otpada u FBiH (stari aparati, elektro otpad, elektronički otpad, e-otpad, EE otpad). Na stranici www.zeos.ba postoji kompletna karta sa svim mjestima za reciklažu e-otpada uz adrese i slike.

Kompanije imaju mogućnost popuniti nalog za preuzimanje ovdje, kako bi dobile uslugu besplatnog recikliranja e-otpada uz dokumentaciju.

Šta sve potpada pod električni i elektronski otpad pogledajte ovdje.

Pokažite podršku zaštiti okoliša, pratite nas, reciklirajte svoj e-otpad i podijelite naš sadržaj na društvenim mrežama Facebook, InstagramLinkedinTwitter ili Youtube.

#BudiŽeljo #NeGomilajRecikliraj #ČistMojGrad


Povezane vijesti:

Da li se u tvojoj kompaniji električni i elektronski otpad reciklira u skladu sa zakonom?
Kliknite ovdje i saznajte sve o načinu predaje ove vrste otpada, ta usluga je besplatna.


Količina sakupljenog električnog i elektronskog otpada u 2019. godini
U protekloj godini reciklaža i sakupljanje električnog otpada je bila u skladu sa planom, poteškoća nije bilo, te je uspješno ostvaren propisani zakonski cilj od 30%.


Pogledaj sve novosti

Podijeli sadržaj