Projekti

Otvoreni program - Elma Babić-Džihanić, "ZEOS eko-sistem" Ilidža

03.09.2020.

Današnja gošća Radija Federacije Bosne i Hercegovine bila je pomoćnica direktora društva „ZEOS eko-sistem“ Ilidža, pravnica Elma Babić-Džihanić, sa kojom je razgovarala urednica i voditeljica Otvorenog programa Aida Hadžiabdić.

 

 

 

Poslušajte čitav intervju ovdje: http://www.federalna.ba/bhs/vijest/332485/otvoreni-program-elma-babic-dzihanic-zeos-eko-sistemi-ilidza

ZEOS eko-sistem je prava adresa za reciklažu električnog i elektronskog otpada u FBiH (stari aparati, elektro otpad, elektronički otpad, e-otpad, EE otpad). Na stranici www.zeos.ba postoji kompletna karta sa svim mjestima za reciklažu e-otpada uz adrese i slike.

Kompanije imaju mogućnost popuniti nalog za preuzimanje ovdje, kako bi dobile uslugu besplatnog recikliranja e-otpada uz dokumentaciju.

Šta sve potpada pod električni i elektronski otpad pogledajte ovdje.

Pokažite podršku zaštiti okoliša, pratite nas, reciklirajte svoj e-otpad i podijelite naš sadržaj na društvenim mrežama FacebookInstagramLinkedinTwitter ili Youtube.


Povezane vijesti:

Uputa za reciklažu bez "COVID-19"
Dragi naši, Vaše zdravlje je na prvom mjestu, zbog toga smo pripremili kratku i zanimljivu uputu za reciklažu e-otpada u ovim "COVID-19" danima.


EKO takmičenje
Dragi naši u svrhu kampanje podizanja svijesti naših mališana, a i podrške u njihovom obrazovanju pravimo nagradno takmičenje.


Pogledaj sve novosti

Podijeli sadržaj